K-P:n MM Oy LKV [A]

www.metsamarkkinointi.com
      26 v  1993-2019


Myytävät maa- ja metsätilat

Talot/tontit/
mökit

LKV- palvelut myyjälle

Palvelut ostajalle

Myydyt tilat

Hintatilasto 

Puun välitys

Yhteystiedot

Yritysesittely 

Tarjouskauppa
ohjeet
V

 

K-P:n MM Oy LKV

Pitkänsillankatu 20 c      67100 Kokkola

       0400-564433 Manu
mmoy@anvianet.fi
           tai
etunimi.sukunimi a metsamarkkinointi.fi      tunnus 0951772-7    

krnro 572.820  kotipaikka Kaustinen  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siirtolapuutarhamökki nro 50
 
Kokkola Tullimäki  Papupolku 15
 

Kokkolan Tullinmäen Siirtolapuutarha-alueella myytävänä vanha peltikattoinen huoneistoaltaan noin 16 m2:n suuruinen 1h+kk+et siirtolapuutarhamökki osoitteessa Papupolku 15 alla olevan kartan mukaisessa paikassa sinisellä suorakaiteen muotoisella ojasta ojaan noin 15*25 m olevalla 390,72 m2 pihalla, mistä myyjällä on ns palstavälikirja. Mökki ja piha ovat olleet viimevuodet hyvien mukaisesti hoitamatta luonnontilaisina.
Ajo-ohje Pohjoisväylältä noin keskussairaalan kohdalla Tullimäen liittymän kautta Talvitien ja Tillipolun kautta tai  Kesätienpäästä Rinnetien kautta.

 3.JPG

Rakennusalaa mökillä on 5,5*3,5 eli 19 m2 ja sillä on etupuolella valokatettua kuvanmukaista terassitilaa 1,4*3,5 m eli 5 m2 ja oven kohdalla katosta 0,9*2 m eli 2 m2. Mökin takapuolella on matalaa räystäänalusvarastotilaa lautavuorisena 1,4*5,8 m eli 8 m2. Puurunkoinen ja lautavuorinen mökki on huonokuntoinen ja myydään ns purkukuntoisena.  Tässä on siis oiva mahdollisuus tehdä paikasta mieleinen kesäkoti, rentoutumispaikka ja puutarhaunelma.

 
    Lisää kuvia kuvaa klikkaamalla


   
  

Kokkolalainen mökinostaja saa oikeuden liittyä 200 €:n suuruisella omistuksen aikaisella ainaisjäsenmaksulla Tullimäen Siirtopuutarhayhdistys ry:n jäseneksi. Yhdistys on vuokrannut kaupungilta ko. alueen ja vuokraa sitä yhdistyksen jäsenille ns palstavälikirjamenettelyllä.   Mökki sijaitsee palstalla nro 50, joten kaupan kohteena on sen vuokraoikeus. Vuotuinen vuokra on yhdistyksen vuosikokouksen päätettävissä ja on nykyisin 0,4 €/m2 eli 156,30 €/v. Lisäksi mökin omistajalle tulee vuosikokouksen vuosittain vahvistamat nykyisin  30 €/v jätehuolto- ja 65/v  € kunnossapito- ja 12 €/v vesimaksua. Näistä on mahdollisuus saada alennusta talkootunteina a´ 6,5 €/h aina 10 tuntiin asti. Mahdollisuus saada sähköliittymä. Kesävesi tulee palstan viereen. Ilmainen yhteissauna lämpiää touko-elokuussa keskiviikkoisin ja lauantaisin erikseen miesten vuorot ja naisten vuorot. Myös omia saunavuoroja voi varata pientä maksua vastaan. 

Yhdistyksen mukaan Tullimäen siirtolapuutarha on pyritty pitämään perinteisenä puutarhamaisena alueena. Alueella on 89 mökkiä ja siirtolapuutarha on 70-vuotta täyttänyt puutarhayhdistys. 

Yhdistys omistaa osoitteessa Rinnetie 1 ison keskusmajan ja ison saunarakennuksen sekä grillikodan.
Jäsenet saavat käyttää näitä pientä maksua vastaan. Lisätietoja netissä mm avoimista puutarhoista tai yhdistyksen blogisivuilta.

Kaupan käypä arvo muodostuu siis ensinnäkin itse rakennuksesta ja sen arvosta ja toisaalta mahdollisuudesta päästä aktiivisen ja hyvin toimivan siirtolapuutarhayhdistyksen ja sen yhteisön jäseneksi ja sitä kautta keskusmajan, saunan ja grillikodan käyttäjäksi ja aineettomien hyötyjen saajaksi. Alueen toteutuneet hinnat ovat olleet 20.000 - 30.000 € luokkaa mökin kunnosta ja sähköliittymästä riippuen.   

Ostotarjoukset ja näyttötilaukset osoitteella mmoy@anvianet.fi minimilähtöhinnalla 5000  0400-564433.  Ostaja maksaa 4 %:n varainsiirtoveron.