K-P:n MM Oy LKV [A]

www.metsamarkkinointi.com
      26 v  1993-2019

 


Myytävät maa- ja metsätilat

Talot/tontit/
mökit

LKV- palvelut myyjälle

Palvelut ostajalle

Myydyt tilat

Hintatilasto 

Puun välitys

Yhteystiedot

Yritysesittely 

Aloitussivu

 

Tarjouskauppa
ohjeet
V

 

K-P:n MM Oy LKV

Pitkänsillankatu 20 c      67100 Kokkola

       0400-564433 Manu
mmoy@anvianet.fi
       y-tu
nnus 0951772-7    

krnro 572.820  kotipaikka Kaustinen  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lohtaja 0,98  ha
Vanha talo ja  pihapiiri      Pirttikankaantie 156
 

Kokkolassa Lohtajalla Pirttikankaantie 156 osoitteessa tila Koivula 97:4  pinta-alaltaan kiinteistörekisterin mukaan 0,89 ha vanhoine likimain purkukuntoisine rakennuksineen.  Tieoikeus olemassa olevan Ihanus-Pirttikankaan yksityistien osakkailla.  Ei osuuksia yhteisiin. 
DJI_0048.JPG
 
Tilalla on pihaa ympäröivää metsää 0,7 ha ja rakennuspaikkaa  ja ns  rintamamiestalo - vuonna 1951 valmistunut.   Talossa peruslämmitys ei ole päällä ja se on pitkään ollut lähinnä satunnaisessa kesälomakäytössä. Tilalla on myös vanha varastokäytössä oleva navettarakennus ja saunarakennus oheisten kuvien mukaisesti. Rakennukset ovat asumiskäyttöön ajatellen perusteellisen peruskorjauksen tarpeessa tai jopa purkukuntoisia. Lomarakennuskäyttöarvoa on ja sen perusteella myös arvio ja hintapyyntö on laadittu.

    P1020317.JPG
   Lisää kuvia  kuvaa klikkaamalla

       
                                                   
© Maanmittauslaitos lupanro 633/KP/04
 

Talon yläkerrassa on ollut palovaurio eikä siellä olevaa osin palanutta huonetta ja toisen pään savu ja vesivaurioitunutta huonetta ole riittävästi korjattu. Alakerrassa on eteinen, tupakeittiö ja kaksi huonetta. Huoneistoala noin 80 m2 (verottajan rekisterissä kokonaisala 83 m2. Kellari on 8 m2 suuruinen ja viimeistelemätön. Kun peruslämpö ei ole päällä, niin pintamateriaalit alkavat pikkuhiljaa rapistua. Talossa ei ole saunaa eikä pesuhuonetiloja (WC on kuvan mukainen lämminvesivaraajalla), mutta tontilla on vanha kuvan mukainen ulkosauna.

Lämmönlähteenä on puu, keittiössä liesi ja makuuhuoneissa pönttöuunit. Lisälämmönlähteenä on irtopatterit sähkötöpselin kautta. Sähköliittymä sisältyy tilan kauppahintaan.

Tilan puusto on kuvan mukaista sekametsää ja puustoa noin 120 m3 ja sen käypä arvo noin 3000 €.


                                  

Tilan arvo koostuu vanhasta maatilan pihapiiristä sen ympärillä olevine vanhoine rakennuksineen ja liittymineen sekä tilan metsästä. Käypä arvo on perukirjoitusta varten tehdyn arviolausunnon mukaan 15.000 €.

Myydään tarjouskaupalla omana tilanaan tai osana isompaa maatilakokonaisuutta riippuen saatavista ostotarjouksista.  Tarjoukset osoitteella mmoy@anvianet.fi.   
 
Ostaja maksaa kaupanvahvistuksen maanmittauslaitoksen kulloisenkin hinnaston mukaan ( 120 €)  4 %:n varainsiirtoveron ja  (119 €:n) lainhuudon lunastamismaksun.